My Gravatar doesn't work on my site, but works here?

jwvanderbeck's Avatar

jwvanderbeck

02 Dec, 2009 11:06 PM

Here on the Tender support site, my Gravatar icon seems to show up just fine. But over on my own Tender site (damodder.tenderapp.com), I just get the default Gravatar. My customers get proper Gravatar so it almost seems like support staff gravatars don't work.

  1. 1 Posted by towski on 02 Dec, 2009 11:45 PM

    towski's Avatar

    I'm not having any trouble seeing your gravatar on your site. Are you sure it's not a caching issue?

    Try the gravatar url from your browser

  2. 2 Posted by jwvanderbeck on 02 Dec, 2009 11:52 PM

    jwvanderbeck's Avatar

    All I see on my site is the default gravatar. Here I see my custom one. Which are you seeing on my site? The funky Pizza thing (the default), or an actual picture of me in black? All I ever see is the default pizza.

    That link shows me the correct icon.

    I have cleared my cache and cookies and the issue persists.

  3. 3 Posted by towski on 02 Dec, 2009 11:54 PM

    towski's Avatar

    I'm seeing an actual picture of you.

    However, I see both the pizza version and the photo version on tender now.

    Investigating further.

  4. 4 Posted by Will on 02 Dec, 2009 11:56 PM

    Will's Avatar

    It's definitely a quirky topic actually. I noticed the same thing on a number of occasions. The link was pointing to the correct gravatar change, but the browser was still showing the old item, yet clearing my cache didn't change anything. On each occasions it just picked up the correct gravatar a day or so later.

  5. 5 Posted by towski on 02 Dec, 2009 11:59 PM

    towski's Avatar

    I did a hard refresh (cmd - shift -r) on the 32 pixel version here and it fixed the issue.

    This appears to be a small issue with Gravatar.

  6. 6 Posted by jwvanderbeck on 03 Dec, 2009 12:06 AM

    jwvanderbeck's Avatar

    Well nothing seems to be fixing it for me. Darned odd that it shows up
    properly HERE but not THERE. I'll chalk it up to a browser issue for now I
    guess :(

  7. 7 Posted by towski on 03 Dec, 2009 12:21 AM

    towski's Avatar

    Because your site is not https, gravatar uses a different url for your site and our site.

    I'm not sure why the non-secure version of the picture would be different for you, but you can try doing a hard refresh of that.

  8. 8 Posted by jwvanderbeck on 03 Dec, 2009 04:08 PM

    jwvanderbeck's Avatar

    This started working today. Clearing every cache I had yesterday did nothing. Its almost like there was some Tender side cache, that finally got cleared.

  9. 9 Posted by rick on 03 Dec, 2009 06:10 PM

    rick's Avatar

    There is no Tender cache of your avatar. Our HTML links directly to the gravatar servers. Maybe Gravatar aggressively caches based on the referral address? If so, there's nothing we can do to stop that.

  10. rick closed this discussion on 03 Dec, 2009 06:10 PM.

Discussions are closed to public comments.
If you need help with Tender please start a new discussion.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac