Problems

Found a bug in Tender? Is something not working correctly? Let us know.

Title State Replies Latest Post
topfunky's Avatar

Can I assign an issue to a team member?

resolved 12 19 Mar, 2009 05:44 PM by rick
kamal's Avatar

When using cross-site cookies, the "Not You?" link keeps appending the URI to the link every time you click on it.

resolved 1 18 Mar, 2009 09:39 PM by rick
nate's Avatar

Email forwarding is broken today?

resolved 6 17 Mar, 2009 10:43 PM by nate
Peter's Avatar

E-mail spam for our users

resolved 1 16 Mar, 2009 05:54 PM by Will
adam's Avatar

Strange Caching/Background Task Delays

resolved 3 15 Mar, 2009 08:54 AM by System
Aculeus's Avatar

Started by ronin bug

resolved 2 14 Mar, 2009 02:19 AM by rick
Aculeus's Avatar

Delete topic visibiliy bug

resolved 4 12 Mar, 2009 10:21 PM by Will
Sean Reilly's Avatar

Site link should have target=_top

resolved 6 12 Mar, 2009 01:41 PM by Sean Reilly
Simon King's Avatar

Gmail replies going back to self rather than tender - ticket responses going missing

resolved 4 11 Mar, 2009 08:49 PM by Courtenay
Jo O'Brien's Avatar

pending discussion showing an error page

resolved 1 11 Mar, 2009 09:27 AM by Will
Joe Ferris's Avatar

Unable to accept a support staff invitation

resolved 3 10 Mar, 2009 07:38 PM by Joe Ferris
adam's Avatar

IFRAMEs

resolved 1 10 Mar, 2009 06:52 PM by rick
Peter Styles's Avatar

Removed a category and crashed Tender

resolved 6 10 Mar, 2009 09:55 AM by rick
Galen 's Avatar

Replies not getting in to Tender

resolved 15 05 Mar, 2009 02:46 AM by Courtenay
Brandon's Avatar

Markdown is not parsed in suggested FAQs

resolved 1 05 Mar, 2009 01:05 AM by Will
Anthony's Avatar

Can't add existing account to staff

resolved 2 04 Mar, 2009 11:41 PM by Courtenay
Galen 's Avatar

Wufoo-generated emails don't seem to make it into Tender

resolved 9 04 Mar, 2009 06:49 PM by System
bkayser's Avatar

Loading Queue never updates

resolved 7 04 Mar, 2009 10:59 AM by System
Galen 's Avatar

Response time does not work

resolved 2 04 Mar, 2009 06:11 AM by Galen
bkayser's Avatar

why does it tell users they can use cross-site logging when it's not enabled?

resolved 4 04 Mar, 2009 01:25 AM by Courtenay
Galen 's Avatar

Delay when creating Lighthouse ticket

resolved 2 03 Mar, 2009 12:48 AM by rick
felixge's Avatar

How to escape an url

resolved 7 03 Mar, 2009 12:38 AM by rick
loe's Avatar

Unable to login via multipass

resolved 6 28 Feb, 2009 03:19 AM by Courtenay
Matthew Anderson's Avatar

Preview modals are blank?

resolved 3 27 Feb, 2009 11:50 PM by rick
Fredrik Björk's Avatar

Long message bodies and code blocks

resolved 1 27 Feb, 2009 09:55 PM by Kyle Neath (GitHub Staff)
Matthew Anderson's Avatar

Section links not working from within a KB article

resolved 1 27 Feb, 2009 10:12 AM by Kyle Neath (GitHub Staff)
Peter Styles's Avatar

New FAQ's aren't appearing as published articles

resolved 1 27 Feb, 2009 09:52 AM by Kyle Neath (GitHub Staff)
thedandee's Avatar

I am logged in as staff on my tender, why do I have to log in again when I click 'report a problem to tender'?

resolved 3 27 Feb, 2009 01:24 AM by Courtenay
kamal's Avatar

Post-deletion shows the index with just deleted issue still listed

resolved 4 26 Feb, 2009 08:56 PM by Kyle Neath (GitHub Staff)
Chris's Avatar

Lighthouse tickets are not being created

resolved 1 26 Feb, 2009 08:41 PM by Kyle Neath (GitHub Staff)

Start a discussion in "Problems"

Private discussion

Body

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.